Îți stăm la dispoziție

Ne bucurăm să avem ocazia de a intra în legătură cu dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă ajuta. Vă rugăm să furnizați informațiile necesare pentru a vă putea răspunde în mod corespunzător. Promitem că vom răspunde cât mai curând posibil, pentru a vă oferi suportul de care aveți nevoie.

Oferim suport prin email 24/7, stând la dispoziția ta în orice moment. Indiferent de întrebări sau nelămuriri, echipa noastră răspunde prompt și eficient prin email.
Angajamentul nostru față de clienți se reflectă în disponibilitatea noastră neîntreruptă pentru a răspunde la întrebări și a oferi suport prin intermediul emailului, contribuind la o experiență clienți de înaltă calitate.

Asistență NON-STOP prin email:
extras@cartefunciara.eu


ePrinturi tipar digital SRL
CUI: RO29217106
J40/12205/2011
București, sector 2

Vă mulțumim că ați ales să luați legătura cu noi. Ne străduim să vă oferim o experiență plăcută și să vă furnizăm răspunsurile și soluțiile de care aveți nevoie.Întrebări frecvente despre Cartea Funciară

Ce este o Carte Funciară? Cartea Funciară este un document oficial care conține înregistrările privind proprietățile imobiliare, drepturile și sarcinile aferente acestora. Ea servește drept dovadă a proprietății și a drepturilor legale asociate terenurilor și clădirilor. Cum pot obține o Carte Funciară? Obținerea unei Carte Funciare implică un proces legal și administrativ complex. De obicei, proprietarul sau un reprezentant autorizat trebuie să depună o cerere la Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (BCPI) din zona unde se află proprietatea. Procedurile și documentele necesare pot varia în funcție de țară și jurisdicție. Ce informații conține o Carte Funciară? O Carte Funciară conține detalii esențiale despre proprietate, precum descrierea precisă a terenului și a clădirilor, proprietarul sau proprietarii, drepturile de proprietate, servitutea, ipotecile și alte sarcini care afectează proprietatea. Care este rolul Cartei Funciare în tranzacțiile imobiliare? Cartea Funciară este esențială în tranzacțiile imobiliare, deoarece oferă informații clare și verificate cu privire la proprietate. Cumpărătorii pot verifica legalitatea și statutul juridic al proprietății înainte de a încheia un contract de vânzare-cumpărare. Ce înseamnă "Cadastru" și "Publicitate Imobiliară"? Cadastrul este un registru oficial al proprietăților imobiliare, care conține informații legate de dimensiuni, forme și locații geografice. Publicitatea imobiliară implică menținerea înregistrărilor și documentelor asociate proprietăților imobiliare, astfel încât acestea să fie disponibile pentru consultație publică. Este Cartea Funciară un document permanent? Da, în general, Cartea Funciară este un document permanent. Cu toate acestea, este important să mențineți informațiile actualizate prin înregistrarea oricăror schimbări sau tranzacții ulterioare la BCPI. Ce ar trebui să verific în Cartea Funciară înainte de a achiziționa o proprietate? Înainte de a cumpăra o proprietate, verificați cu atenție Cartea Funciară pentru a confirma că vânzătorul este proprietarul legal și că nu există sarcini sau drepturi care ar putea afecta drepturile dvs. de proprietate. Asigurați-vă că informațiile din Cartea Funciară corespund cu informațiile prezentate în contractul de vânzare-cumpărare.